Nyt medie sætter fokus på digital teknologi

5 tegn på at du trænger til at komme op af stolen

Der findes en lang række forskellige medier i Danmark. Nogle dækker en bred vifte af forskellige nyhedsområder andre har udvalgt et specifikt fokus.

Et specifikt fokus gør det lettere for det pågældende medie at dække et indkredset område mere fyldestgørende.

Desuden kan det være vanskeligt som nyt medie, at konkurrere med de store nyhedsmedier, så som TV2 og DR1, der har kæmpe budgetter og ressourcer.

Ved at vælge nogle udvalgte fokusområder kan det også lykkedes det pågældende medie at skabe en unik profil og præferencer hos en bestemt målgruppe. – Kommunikkere man til alle, er der ingen der lytter.

Erhvervsposten

Erhvervsposten er et godt eksempel på et nyhedsmedie, der har udvalgt sig nogle bestemte fokusområder. Dette nye erhvervsmedie har valgt at sætte fokus på nyheder der omhandler innovation, iværksætteri og digital teknologi.

Erhvervsposten er ligeledes et af de eneste erhvervsmedier, der har bringer kurserne for cryptocurrency i realtid. Dette giver god mening, da mediet netop ønsker at have fokus på digital teknologi.

Cryptocurrency er digital valuta, der er baseret på kryptografiske algoritmer.

En af de mest kendte cryptocurrencies er Bitcoin, som blev præsenteret i 2008, af den anonyme Satoshi Nakamoto.

Er du investor?

Investere du i aktier eller valuta, så har du også mulighed for at følge kursernes udvikling i realtid hos Erhvervsposten.

Aktiekurserne er inddelt i forskellige index, så du let og hurtigt kan finde frem til det selskab du søger. Hos Erhvervsposten finder du både danske, nordiske, europæiske og amerikanske aktiekurser.

Vil du danne dig et hurtigt overblik over udviklingen i de forskellige aktieindex, så har du mulighed for at få indblik i både, amerikanske, europæiske, afrikanske, mellemøstlige og asiatiske index.

Erhvervsposten er et ideelt erhvervsmedie for investorer med interesser indenfor digitale foretagender. Du har muligheden for både at følge nyheder om selskaber, så som Google, Facebook, Yahoo og andre af de store tech-giganter.