DXRacer gaming stole

Find din næste DXRacer gaming stol

DXRacer var oprindeligt udelukkende producent af racersæder til racerbiler. Racekøreren sidder i bilen og træner mange timer om dagen, og det stiller store krav til udstyret. Derfor er det essentielt med et ergonomisk sæde i super kvalitet som sikrer den ideelle komfort og støtte under træningen og i de afgørende turneringer.

DXRacer har haft stort succes i mange år på det internationale marked for racersæder. Derfor var det en helt naturlig udvikling for dem at begynde at udvikle gamer stol. Gamere sidder ned mange timer om dagen, præcis ligesom racerkøreren. Det kan være yderst hårdt for ryg, nakke og arme, hvis der ikke er den rigtige støtte. Det kan give forskellige følgeskader, hvis udstyret ikke er i orden. Følgeskader som vil begrænse gameren i at præstere optimalt. Derfor er kvalitet, støtte og komfort nøgleord for DXRacer, som forstår sig på, hvilke elementer, som skal være i fokus for at udvikle en god ergonomisk gamer stol.

DXRacer sponsorerer flere af de bedste E-sportshold i verden og er meget synlige til flere af de store events. Samarbejdet med mange af de professionelle gamere betyder også at DXRacer får god indsigt i gamernes hverdag, og deres ønsker og behov. 

Nedenfor finder du alle de forskellige serier, som har hver deres forskellige styrker. Du findes både den populære F-serie og King-serien.

WEBdanes.dk

WEBdanes.dk er Danmarks eneste officelle forhandler af DXRacer gaming stole. De har et stort udvalg af alle de populære modeller i alle de forskellige farver, så det er muligt for de fleste at finde én som passer perfekt til deres gaming univers og resten af deres gamer udstyr. Derfor anbefaler vi at du går på opdagelse og finder den der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Du kan også tage et kig på alle de forskellige modeller som AKRacing har udviklet. Ligesom DXRacer udvikler AKRacing gamer stole i ultra høj kvalitet med komfort og ergonomi i fokus. En god gamer stol er vigtig både for en casual gamer, en semi pro og den professionelle. Gamer stole er for alle der vil skabe optimale betingelser for deres spil. Her kan du se AKRacings forskellige modeller.