AKRacing gaming stole

Find din AKRacing gamer stol

AkRacing er en af de førende producenter af gamer stole - og det er bestemt ikke for sjov. Deres fokus på kvalitet og øje for detaljer har gjort dem til at populært valg for mange gamere. AkRacing dominere e-sportsverdenen med deres ergonomiske gamer stole af yderst høj kvalitet og funktionalitet. Deres samarbejde med mange af de store e-sportshold, giver dem en god indsigt, og bidrager til at præge deres designs, så de ønsker og behov professionelle gamere har bliver opfyldt.

AkRacing har udviklet en lang række forskellige modeller, i forskellige designs og farver. Det gør det muligt for de fleste at finde en gamer stol der falder i deres smag. Gamer stol fra aKRacing bliver hyppigt anvendt af professionelle computerspillere og casino streamer som har behov for at sidde foran computeren i længere tid ad gangen.

Her på siden finder du flere forskellige AkRacing modeller.

Team Dignitas og AkRacing

Det profesionelle e-sportshold Team Dignitas samarbejder med AkRacing. Det samarbejde udmønter sig I at AKRacing sponsorere Team Dignitas, og at de i fællesskab udvikler nogle af de bedste gamer stole. Team Dignitas er sammenslutningen af to af de bedste Battlefield 1942 teams. De to hold satte sig for at stifte Team Dignitas i 2003. Holdet bliver nu af mange set som et af de mest professionelle e-sportshold i verden.