Kosttilskud til gamere?

Beskyt din gamerkrop mod slitage

Det er vist ingen hemmelig at e-sport er at område, som oplever en voldsom og eksplosiv vækst pt.

Det ser ud til, at det ikke vil stilne af lige med det samme. Et tydeligt bevis på at e-sport er kommet for at blive, er skolernes integration af sporten på skoleskemaet. Flere folkeskoler og efterskoler tilbyder nu e-sport. Pga. e-sportens popularitet lugter efterskolerne naturligvis muligheden for at tjene penge, hvis du udbyder linjer med e-sport.

Men det er ikke kun skolerne, som kan se den gode forretning i e-sport. Et andet eksempel er kosttilskudsproducenterne.

Flere kosttilskudsproducenter, primært i udlandet, er begyndt at markedsføre kosttilskud til gamere. Det er endnu ikke blevet så udbredt i Danmark endnu, men det kommer sikkert.

Det er dog vigtigt at slå fast, at der ikke er nogen forskel på de kosttilskud, som bliver markedsført til bodybuildere, og dem som bliver markedsført til gamere. Den eneste forskel er emballagen.

Kan gamere have glæde af kosttilskud?

Gamere kan helt sikkert godt have glæde af nogle kosttilskud.

Dog tager gameren højst sandsynligt ikke kosttilskud af de samme årsager som fitness entusiasten eller bodybuilderen. Medmindre der selvfølgelig er tale om en gamer, som også kommer i fitness centeret, eller dyrker en anden sport, hvor kosttilskud kan gavne.

Der er mange forskellige kosttilskud på markedet, så hvilke kosttilskud kan en gamer have glæde af. Vi har lavet en smule research, og vil nu præsentere nogle forslag, som er værd at overveje.

  • Pre Workout
  • Proteinpulver og proteinbarer
  • Vitaminer og mineraler

Pre Workout

Pre Workout og koffeinholdige kosttilskud kan bidrage til at holde dig skarpere, når du gamer i længere tid. Pre Workout gør dig mere frisk og kan give dig et fokus, som du kan have stor glæde af, hvis du gamer i længere tid. Du bør dog være opmærksom på, at du ikke tager for meget, da det kan have den modsatte effekt og give for meget uro i kroppen, så du får svært ved at koncentere dig. Mange gamere er i forvejen storforbrugere af energidrikke som Monster og Red Bull. pre Workouts tilbyder blot en længere ingrediensliste med opkvikkende stoffer.

Proteinpulver og proteinbarer

Selvom du ikke er interesseret i at tage på i muskelmasse, kan du stadig have glæde af proteinpulver og proteinbarer, blot på en anden måde. Nogle gange har man ikke tid til at lave mad, når man spiller. Derfor kan proteinpulver opblandet med vand eller mælk eller en proteinbar stille den værste sult. Vil du se et udvalg af forskellige proteinpulver, så kan du tage et kig hos Proteinpulver Univers.

Vitaminer og mineraler

Sørge du for at spise sundt og varieret? Jeg kender det selv, det kan nogle gange være svært at sørge for at få nok frugt og grøn. Derfor kan det være en god idé at supplere din kost med et tilskud af vitaminer og mineraler, så du er sikker på, at du får nok. Vitaminer og mineraler spiller en afgørende rolle i din sundhed. Får du ikke nok kan det gå ud over din hjerne og krop, og dermed også dit spil. Du skal have nok vitaminer og mineraler, for at du kan holde dig skarp.