Blog

Derfor er gaming udstyr vigtigt for selv amatørspillere

Der er mange personer, som har gaming som en hobby i dag. Der er nogle personer, som kun tilbringer nogle få timer om dagen eller ugen på deres yndlingsspil, mens andre spillere i længere tid, streamer deres spil og endda tjener penge på det. I det sidstnævnte tilfælde står det klart hvorfor en professionel gamer har brug for godt gaming udstyr, men i det første tilfælde er folk tilbøjelige til at gå imod idéen om at skulle bruge kvalitetsudstyr. I denne artikel kan du læse helt nøjagtigt hvorfor gaming udstyr er mindst lige så vigtigt for amatørspillere, som det er for professionelle. Læs videre “Derfor er gaming udstyr vigtigt for selv amatørspillere”

Bliv klogere på spillemaskiner – bonusfunktioner forklaret

Det er en verden af muligheder, som åbner sig, når du giver dig i kast med spillemaskiner. Hver især er de udstyret med deres eget tema, grafik og lyd. Det gør det til en sjov verden at begive dig ind i. Der er også lidt at lære for at få det maksimale ud af oplevelsen. Blandt andet er det en god idé at lære lidt om de gængse bonusfunktioner. Det hjælper vi dig på vej med her.

Photo by PourquoiPas

Free spins – få fingrene i dem før og under et spil

Måske du kommer til at tænke på politiske rådgivere, når du hører ordet spins. I spillemaskiner er spins dog betegnelse for det at lade tromlerne dreje. Som regel får du spins, når du indsætter penge på din spillekonto. Du kan også være heldig at få spins helt gratis. De såkaldte free spins er en populær bonusfunktion i spillemaskiner. Der findes to måder at få fat i free spins; enten kan du erhverve dig dem, inden du går i gang med en spillemaskine, eller også kan du spille dig til dem i løbet af et spil.

Når du vil i gang med markedets mange spillemaskiner, kan det betale sig at holde øje med de online casinoers tilbud om free spins. De gratis spins gives som oftest i forbindelse med kampagner og kan for det meste bruges til udvalgte spillemaskiner. Denne form for bonus er en alletiders måde at lære nye spillemaskiner at kende på, idet du får en vis mængde spins uden behov for at gribe til pengepungen. Altså skal du ikke først indsætte penge på din spillekonto for at få spins til den pågældende automat.

Fra de free spins, du kan erhverve dig inden, til dem du kan spille dig til i løbet af et spil. Disse bliver som regel udløst af en bestemt mængde ens symboler på samme spillelinje. For eksempel er det ikke uhørt, at tre ens symboler udløser free spins. Andre gange kan det være et såkaldt wildsymbol, som udløser free spins.

Photo by Imagens kaboompics

Multiplikator

I mange spillemaskiner støder du på multiplikatorer. Og nej her taler vi ikke tør økonomi, hvor begrebet ofte også optræder. Inden for spillemaskiner er der i stedet tale om en skøn form for bonusfunktion. Med en multiplikator i hænde vokser dine gevinster sig nemlig som regel større. Er en multiplikator eksempelvis x 3, betyder det, at din gevinst vokser tre gange. Nogle spillemaskiner har endda multiplikatorer på helt op til x 10 eller x 15. Til tider kan du endda støde på en uendelig multiplikator.

Det varierer fra automat til automat, hvornår en multiplikator udløses. Et bestemt antal symboler, et scattersymbol eller et wildsymbol kan ofte være, hvad der udløser en multiplikator i en spillemaskine. Uanset hvad er det en interessant funktion, du uden tvivl bør glæde dig over at udløse.

Bonusspil – små givende spil i det store spil

Flere af markedets spillemaskiner er lavet med sjove bonusspil, som bringer ekstra spænding til en spillemaskine. Disse fungerer som små ekstra spil i det store spil. Det er forskelligt, hvad du kan vinde i et bonusspil. Præmier vil som regel være beløb eller free spins. På samme vis er det forskelligt, hvad der udløser et bonusspil. Ens symboler, scattersymboler eller en free spin-runde kan være elementer, der fører til et bonusspil.

Progressiv jackpot – en voksende gevinstpulje

Spillemaskiner er ofte udstyret med en jackpot, hvor beløbet, du kan vinde, er fastsat på forhånd. Enkelte spillemaskiner har dog det, der hedder en progressiv jackpot. Her vokser beløbet, du kan vinde, sig større i takt med, at du og andre spiller på automaten.

Disse spillemaskiner kaldes af og til også for progressive spillemaskiner. I de progressive spillemaskiner vil din indsats tilføjes en fastsat procentdel. Jo mere du satser, jo mere vil jackpotten vokse. I en spillemaskine som denne vil der være et felt, som oplyser dig, om jackpottens sum.

Efter at læse med her, er du forhåbentlig klar til at slå dig ned i din komfortable gamerstol, starte op i maskineriet og finde din nye favoritspillemaskine. For mange er det i høj grad de omtalte bonusfunktioner, som indvirker på valget af spillemaskine. Det hænger sammen med, at bonusfunktioner øger underholdningsmomentet og gør spillemaskiner til en sjov oplevelse.

 

Find vej i junglen af online bettingsites

Betting og odds er for dig, der elsker den spænding, der er i de sidste minutter af en sportskamp, hvor det afgøres, hvem der går med sejren. Drømmer du om at prøve betting af, har vi her samlet lidt ting, du skal overveje, når du begiver dig ind i bettingjunglen bevæbnet med din oddsindsats. Læs videre “”

5 tegn på at du trænger til at komme op af stolen

Det er ikke kun gamere der sidder for meget ned, de fleste af os kunne faktisk trænge til at røre os lidt mere. Ifølge hjerteforeningen sidder hver anden af os ned i mere end 8 timer hver dag. Du føler dig måske hævet over den slags uværdige aktiviteter, men der er en grænse for hvad selv de mest L-formede af os kan slippe afsted med. Se om du har nået din grænse: Læs videre “5 tegn på at du trænger til at komme op af stolen”

Beskyt din gamerkrop mod slitage

Hvordan slider man på sin krop ved at spille?

Det kan måske lyde lidt overdrevet, at man skulle kunne ødelægge sin krop, bare ved at sidde stille og roligt og spille, men det er sandt. Det er selvfølgelig ikke noget der sker på en dag eller en uge. Det tager længere tid, men ikke så længe som man tror. Læs videre “Beskyt din gamerkrop mod slitage”