Blog

Respawn Gaming anmeldelse

Engang gamede man sammen i ren harmoni. Men med tiden formede sig to alliancer: PC gamere mod konsolspillere. I lang tid producerede firmaer kun grej til enten den ene eller den anden gruppe. Men så kom RESPAWN! De sparkede døren ind med deres 110 Gaming stol, skabt til spillere på enhver platform. Men er det overhovedet nødvendigt at kunne begge?

 

Vil du hellere lave noget andet fra stolen? Prøv https://www.xn--slandcasino-ncb.com.

Fordele og ulemper ved RESPAWN Gaming stol

 • Tyk polstring på sæde og ryglæn
 • Konstureret armlæn for ekstra komfort
 • Justerbar lænde- og nakkepude
 • Racing-style design – stilren, men rå æstetik
 • 5-stjerne base med relativt små fødder (28.5’’), men kan bære op til 124kg
 • Sæde-puden taber hurtigt bounce
 • Ustabilt armlæn, kan kun justeres bagud
 • Bundet læder er ikke så åndbart og krakelerer med tiden

Ved første blik

 • Pris: 199,99 USD
 • Højde: 130,8 cm
 • Vægt: 21 kg
 • Bedst til: Konsol
 • Farver: Sort, blå, forest camo, grå, grøn, pink, lilla, hvid, rød

Højdepunkter

 • Hiv fodstøtten frem, læn ryglænet 155 grader tilbage og gå fra arbejde til fritid på sekunder
 • Tyk polstring og PU-læder
 • Tusindvis af låsbare stillinger
 • Garanti: 2 år

Sådan føles RESPAWN Gaming stolen

RESPAWNN Gaming stolen føles relativt komfortabel, alt efter, hvordan den er sat op. Her mener vi ikke, hvordan stolen samles – det er nemt og tager 30 minutter. Vi mener, hvorvidt den står 90 grader ved et skrivebord eller lænet 155 grader tilbage med fodstøtten fremme foran tv’et.

Du får fin support ved begge, men REPSAWN passer bedst til sidstnævnte scenarie.

Komfort

RESPAWN 110 lægger stor vægt på komfort, hvilket ses tydeligt med den tykke polstring, de pudeagtige armlæn og fold-ud fodstøtten. Stolen ligner mere en la-z-boy end en racing-style stol, og den giver afslapning dagen lang.

 

Når først du har indstillet nakke- og lændepuden og ramt den helt perfekte vinkel, ja, så føles stolen faktisk som et perfekt sted til en lille lur også.

 

Du får desværre ikke samme niveau af komfort foran skrivebordet. Du skal sidde relativt oprejst for at nå tastaturet, og RESPAWN tilbyder ikke noget særligt til denne position. Faktisk tværtimod. Sidder du længe lige op og ned, er det som om sædepuden falder sammen. Armlænene mangler justeringsmuligheder, hvilket gør det svært at nå visse taster eller at lave livsnødvendige tricks med musen i Fortnite, uden at belaste armen.

Ergonomi

Mens REPSAWN prioriterer komfort, glemmer de nærmest ergonomien. Højden kan kun justeres med 3 tommer og læner sig fra 90 til 155 grader – det er det. Der er ingen mulighed for vip, højdejustering på armlæn, og der er ingen indbygget nakke- eller lændestøtte. Alt føles en smule endimensionelt for en PC gaming stol, særligt i denne prisgruppe!

 

Heldigvis vejer ben støtten en smule op. Her får du nemlig muligheder, du ikke finder hos mange andre kontorstole. Hjulene roterer 360 grader, hvilket gør det nemt at manøvrere rundt på kontor såvel som stuegulv. Rul fra skrivebordet og arbejdet til TV-stuen og R&R tid.

Konstruktion og design

Vi er ret glade for RESPAWN Gaming stolens overordnede æstetik. Vi elsker også fodstøtten, som kan slås ned og glides bagud, som en skildpadde, der trækker sig tilbage i sit skjold. Stolen passer ind i ethvert rum.

 

Kigger du dog lidt nærmere, vil du opdage, at nogle af delene er lavstandard plastik. Der er også det lille problem, at REPSAWN er lavet af bundet læder, hvilket er rart at røre ved, men ikke så lækkert at sidde op ad i længere tid af gangen. Uanset hvor meget vi prøvede at holde stoffet åndbart, blev det varmt – også på kølige dage.

Holdbarhed

Holdbarhed er RESPAWNS svage punkt. Det bundne læder er lækkert i starten, men bliver hurtigt slidt. Det er desværre bare sådan, det materiale er, og der er ikke rigtig nogen måde at forhindre det. Før eller siden vil du opleve små revner og pletter. Det har ingen betydning for stolen, men er ikke kønt at kigge på.

 

Så er der den evigt faldende sæddepude og de ustabile armlæn. Modsat revnerne i stoffet, kan du dog gøre dit for at forhindre, det sker. Pas blot godt på stolen og behandl den ordentligt.

Samlet vurdering

Vi er ikke de største fans af RESPAWN 110’s PC evner eller mangel på samme.

Den er fin at bruge i dit PC gaming rum og har den overordnede form- og højdejusterbarhed, der kræves for at give okay støtte. Men det er også det. Der er ikke flere funktioner til at gøre din gaming mere komfortabel – ikke engang mulighed for at vippe stolen eller justere armlænene.

 

Til gengæld er RESPAWN 110 Gaming stol proppet med konsol-venlige funktioner. Det tilbagelænede ryglæn og de polstrede armlæn er perfekte til konsol gaming. Fold-ud fodstøtten er prikken over i’et.

 

Stolen bærer op til 124 kilo, og lændestøtten sørger for ergonomisk støtte, som tilpasser sig din krop.

 

Den ser generelt rigtig godt ud, med nydelig æstetik, der blander racing-style med et typisk lænestolslook. Desværre er der brugt en række lavkvalitets elementer, især på puden og armlænene. Desuden gør det bundne læder ikke stolen nogle tjenester. Det får stolen til at se billigere ud og krakelerer med tiden.

 

Alt i alt er RESPAWN 110 lidt midt imellem. Den prøver at være for mange ting på en gang, hvilket bliver på bekostning af kvaliteten. Selvom den er fin for prisklassen, især for konsolspillere, sidder man tilbage med en følelse af, at der mangler noget.

Andre RESPAWN modeller

 • RESPAWN 100 ($249.99) – RESPAWNS klassiske PC gaming stol, med et stilfuldt men generisk look.
 • RESPAWN 200 ($289.99) – RESPAWNS 200 serie inkluderer en innovativ mesh-ryg, som giver masser stil samtidig med åndbarhed.
 • RESPAWN 900 ($319.99) – En af de få gaming stole udelukkende til konsol. En fantastisk mulighed til PS5 og Xbox Series X spillere med ekstra penge på lommen.

Lignende stole fra andre mærker

 • GTRACING GTF59(175.99) – Nærmest en RESPAWN 110 kopi, med næsten identiske features, æstetik og prisleje.
 • OFM 3050 Task Chair ($138.10) – RESPAWN’s moderselskab og et bevis på mærkets evne til at levere prisvenlig komfort til PC gamere.
 • all33 BackStrong C1($799) – Leder du efter en PC stol med ægte ergonomi, er her den mest støttende model på markedet.

Bør du købe RESPAWN Gaming stol?

Der findes faktisk ikke mange muligheder for stole til konsol spillere og endnu færre til konsol OG PC-spillere. RESPAWNS 110 er den mest populære.

 

Selvom vi har givet den en del kritik, mener vi, at RESPAWN er et godt valg for konsol spillere og hygge-PC gamere. RESPAWN 110’s multifunktionelle design er ganske fint, når først man lærer det at kende.

 

Vi anbefaler den ikke, hvis man primært skal bruge en stol til PC gaming. Der findes mange alternativer i samme prisleje, som tilbyder mere komfort og ergonomisk støtte. Vil du gerne have racing-style på budget, så kig på Homall eller GTRACING GT099 i stedet.

 

Vikingelotto: Et historisk lotteri

Kan du lide at sidde i gamerstolen og deltage i et underholdende lotteri? Så har du sikkert hørt om Vikingelotto. Det er faktisk et ganske historisk lotteri. Få historien her!

Der findes en lang række af spil online lige fra de store og opslugende computerspil til hurtigere og mindre krævende spil. Til den sidstnævnte kategori hører en hel del lotterier. Her skal man sjældent benytte sin strategiske sans, men blot udvælge en samling tal. Hvis man er heldig, bliver de udtrukket i lotteriet.

Ét af de mest velkendte og afholdte lotterier er Vikingelotto. Det har en helt særlig historie, som går langt forud for andre store lotterier som fx Euromillion og Eurojackpot.

Et 30 år gammelt lotteri

Vikingelotto er efterhånden et klassisk lotteri. Det tog sin oprindelse tilbage i marts 1993 – det vil sige mere end 10 år, før Euromillion blev lanceret i 2004. Endnu senere kom Eurojackpot på banen, nemlig i 2013, så det er hele tiden er spil under udvikling.

Vikingelotte har da også udviklet sig betydeligt gennem tiden. Til at starte med var Danmark, Sverige, Norge og Finland med i lotteriet – og faktisk var det det første multinationale lotteri – men i dag kan både Estland, Litauen, Belgien og Slovenien også være med.

Sådan spiller man Vikingelotto

Som vi nævnte i starten, er lotteri som regel nogle ganske simple spil. Det betyder, at alle kan være med, for det kræver ikke et specielt kendskab til spillet eller en særlig strategi. Kort fortalt udvælger du bare de tal, som du vil vædde på bliver udtrukket, og så venter du i spænding på trækningen. Den foregår altid onsdag aften klokken otte, og klokken ni bliver resultatet så offentliggjort.

Muligheder for at deltage hjemme fra gamerstolen

Som du kan forstå, har Vikingelotto en lang historie. Til at starte med var det et fysisk spil, hvor du skulle ned i din lokale spillehal for at deltage i lotteriet. Siden er spillet naturligvis kommet på internettet, så du kan sidde trygt derhjemme i gamerstolen og spille på dine yndlingstal.

Faktisk kan du i dag også have lotteriet med på farten. Du kan nemlig tilgå det ved hjælp af en app, som er skræddersyet til telefonen. Det kan give en god frihed, fordi man så kan spille, lige hvor man vil, og når man vil – eksempelvis i toget, i parken eller på caféen. Det er naturligvis helt op til den enkelte.

Bliv klogere på kryptovaluta

Tilbringer du en masse tid med at gøre dig klog på teknologi, og interesserer du dig for den digitale verden i det hele taget? Så er der flere gode grunde til at vide noget om såkaldte kryptovaluta. Kryptovalutaen bliver for hver dag der går mere og mere populær, og man kan med god grund tillade sig at spå, at kryptovalutaen i fremtiden vil blive en del af vores dagligdag.

 Selvom der ikke er mange virksomheder i Danmark, der endnu ikke legitimerer kryptovalutaen som et digitalt betalingsmiddel, har du stadig rig mulighed for at søge udenlandsk, hvorfor det ligeledes må være et spørgsmål om tid, før kryptovalutaen vil vende blikket mod Danmark.

Du har sandsynligvis stiftet bekendtskab med ordet Bitcoin. Bitcoin er den første kryptovaluta, der blev udviklet tilbage i 2009 – men hvad er en Bitcoin, hvad er kryptovaluta, og hvordan køber du en Bitcoin? Vil du vide mere om kryptovaluta, kan du læse med her.

Kryptovalutaens digitale verden

Om du allerede har kendskab til kryptovaluta, eller om det er en helt ny verden for dig, giver det mening at sætte sig ind i, hvad kryptovaluta er, så du allerede nu har et forspring, når kryptovalutaen for alvor bliver populær i Danmark.

Lad os derfor starte med det mest basale. Krypto betyder ‘skjult’ eller ‘hemmeligt’ og har derfor fået sit navn heraf. Kryptovalutaens formål er nemlig at anonymisere og beskytte dine digitale transaktioner. Da kryptovalutaen er skjult, betyder det samtidigt også, at transaktionerne ikke kan spores, og betragtes derfor som et mere sikkert betalingssystem, end hvad vi allerede kender til.

Peer-to-peer og digitale wallets

En anden stor fordel med kryptovaluten er også, at det tillader os såkaldte peer-to-peer transaktioner, hvilket betyder, at du kan overføre til en anden person, uanset hvem personen er, eller hvor personen befinder sig i verden. Vil du vide mere om, hvordan kryptovaluta fungerer, kan du finde flere informationer på https://kryptovalutakurser.org.

Kryptovaluten opbevares i en digital database, hvor transaktionerne registreres og opbevares i digitale nøgler. Disse nøgler kaldes for Wallets og er med til at sikre og beskytte dine kryptovaluta. Nøglerne kan du samtidigt også betragtes som selve kryptovalutaen. Dermed både opbevarer disse wallets dine valutaer, men sørger også for oprettelsen af nye enheder af en bestemt kryptovaluta.

Hvad kan du købe med kryptvaluta?

Men hvad kan du så i det hele taget købe for dine kryptovalutas? Selvom kryptovaluten ikke har vundet sit fuldkomne indpas i Danmark endnu, kan du i udlandet købe enormt mange forskellige ting med kryptovaluta. Kryptovaluten er blandt andet blevet et populært betalingsmiddel i forbindelse med odds og online casinospil f.eks. som på casinoselfie.

Dette virker heller ikke synderlig usammenhængende, da kryptovaluta, odds og online casinospil på mange måder minder lidt om hinanden. Kryptovalutaens værdi stiger og falder nemlig kontinuerligt, og derfor handler det om at have i is maven – både når man køber kryptovaluta men ligeledes, når man foretager et odds på sit favorithold. På samme måde ses der også en tæt forbindelse mellem kryptovaluta og aktiehandel, da de principielt minder meget om hinanden i forhold til, at værdien stiger og falder.

Sådan skaber du det ultimative gaming-setup: 7 tips til gamere

PC-spil er en af de mest populære måder at bruge sin fritid på. Millioner af mennesker verden over nyder at spille videospil på deres computer. Hvis du er en af disse mennesker, ved du, at det er vigtigt at have et godt gaming-setup. I denne guide vil vi diskutere syv tips til at skabe det ultimative gaming-setup. Uanset om du er en casual gamer eller en hardcore PC-gamer, vil disse tips hjælpe dig med at skabe et rum, der passer perfekt til dine behov! Læs videre “Sådan skaber du det ultimative gaming-setup: 7 tips til gamere”

Sådan skaber du et godt computermiljø

Måske arbejder du hjemmefra, og er blevet lidt træt af det ensfarvede bord og den slidte computerstol. Eller måske bruger du bare en vis tid foran skærmen til andre formål, og ønsker at få et godt computermiljø at slappe af i. Uanset formålet, har vi i dag samlet en række gode tips og tricks til hvordan du kan gøre området rundt om computeren lidt ekstra spændende.

Hvis du arbejder mange timer i træk foran computeren, spiller på et online casino, eller måske streamer Netflix jævnligt, er det vigtigt at have alle dine fornødenheder tæt på din person. Det gælder både mobiltelefonen, men det kan også dreje sig om at skabe plads til vandflasken eller kaffekoppen, og de andre redskaber du ofte bruger.

Læs nedenfor vores 5 bedste råd du kan følge for at få en lækker arbejdsplads, eller hyggekrog.

1. Ordentlig stol

En af de absolut vigtigste ting må siges at være kontorstolen. Der findes i dag mange forskellige varianter, fra lækre gaming stole til luksuriøse designermøbler. Fælles for dem alle er at de skal være behagelige i mere end blot 10 minutter af gangen, og det er derfor en god idé hvis du kan prøve at sidde lidt i stolen, før du beslutter dig for at købe den.

 

Det er op til dit behov om du bør vælge en stol med hjul, eller en stol der står fast på gulvet. I nogle situationer kan det være rart at den ikke ruller, især hvis du bruger en digital tegneplade eller andet ekstraudstyr der er sluttet til computeren, og har brug for at sidde stille.

 

Kvaliteten på stolen afgør ikke nødvendigvis hvor ergonomisk den er, men prisen hænger tit sammen med hvor længe en stol kan forventes at holde, og jo bedre du sidder i den, jo længere tid kan du fokusere på dit arbejde, før du har brug for en pause.

2. Plads til skrivebordet

Hvis du har hjemmekontor eller computeren står i samme værelse som andre store møbler, kan det være smart at overveje om du kan flytte computerbordet et andet sted så du får mere plads til at flytte dig.

Det anbefales at sætte skrivebordet vinkelret mod vinduer der lukker sollys ind, da man på denne måde kan nyde udsigten, men samtidig også skærme lidt af for solens stråler. Kan du ikke sætte skrivebordet vinkelret, anbefaler vi at du sidder med ryggen til vinduet, så bliver du ikke blændet.

 

Det føles ikke rart at skulle holde albuerne trukket ind til kroppen når du skriver på tastaturet, eller at du ikke kan rulle stolen helt tilbage når du rejser dig op. Hvis du kan skabe luft rundt omkring skrivebordet kan du få en mere åben atmosfære der føles behageligere, og det kan hjælpe med at holde fokus.

3. Husk kabelføring

Noget der virkelig kan skabe ekstra komfort er at trække nok USB- og strømkabler. Det kan gøre en verden til forskel at du har en ladestation til både din mobil, samt eventuelle trådløse høretelefoner, eller andre elektroniske enheder du jævnligt bruger.

Kabelbakker er fremragende til at skjule kabler væk man ellers ville blive distraheret af, og de kan ligefrem være praktiske idet de kan fås med indbygget USB stik. Det er også muligt at vælge større kabelbakker der er brede nok til at fungere som en lille hylde.

4. Prøv at få plads til en plante eller to

Det er blevet bevist utallige gange at det gavner produktiviteten og glæden, når man arbejder ved et skrivebord der har en plante til stede. Det behøver ikke være en stor plante, og det kan faktisk også være kunstig, så længe det er en plante du selv bryder dig om.

Når man arbejder længere tid af gangen er det rart at kunne tage en pause på 20-30 sekunder, og nyde synet af en blomst eller kaktus. Har du skrivebordet i stuen, kan du med fordel bruge lidt større planter der afskærmer skrivebordet fra resten af møblerne, så får du lidt naturlig rumdeling der samtidig er pænt at se på.

5. Overvej lydisolerende høretelefoner

Hvis ikke du er den eneste beboer i dit hjem, eller hvis du er uheldig og har højlydte naboer, kan det være en god idé at investere i nogle ordentlige lydisolerende høretelefoner. De kan hjælpe dig med at fokusere, uanset om det er på dit arbejde eller det sjove online spil du har gang i.

Vi anbefaler at du vælger trådløse høretelefoner hvis du har mulighed for det, så slipper du for at falde over ledningen i tide og utide. Det kan være en god idé at montere en lille krog eller knage i nærheden af computeren, så du kan hænge dine høretelefoner på en sikker plads.