Facebook – the perfect platform

Facebook platform

Facebook er en interessant platform med rigtig mange forskellige muligheder, både for private og virksomheder.

I dette indlæg vil vi gennemgå nogle af de mest populære muligheder på Facebook:

Spil

Mange mennesker nyder at spille nogle af de mange forskellige spil på Facebook.

Nogle af de mest populære er:

  • Farmville
  • Candy Crush Saga
  • Tetris

Personligt har jeg fordrevet flere timer med at spille Poker. De mange forskellige spil giver mulighed for mange timers hygge og afslapning. De simple spil giver en god mulighed for at koble af og stresse ned i en travl hverdag.

Facebook har rigtig mange forskelligartede spil på deres platform, så tag et kig og se om du kan finde nogle der falder i din smag.

Sociale relationer

Det kommer vist ikke bag på nogen, at de sociale relationer, er Facebooks primære fokus. Facebooks vision er, at bringe mennesker tættere sammen.

Det griber de an på flere forskellige måder. Vi kan dele indhold og begivenheder med vores venner, og nemt holde forbindelsen med dem digitalt – både på skrift, video og telefonisk.

Vi kan oprette gruppe, invitere til fødselsdage og meget mere. Der bliver kontinuerligt tilføjet nye funktioner, der åbner op for nye måder at interagere med vores venner og familie digitalt.

Annoncering på Facebook

Facebook annoncering giver virksomheder gode muligheder for at opbygge en god fanbase, opbygge relationer til kunder og tjene flere penge.

Annonceringen på Facebook kan bl.a. hjælpe med at trække flere besøgende til din hjemmeside. Hvis du har indsat en Facebook Pixel på din hjemmeside, kan du derefter lave retargeting mod alle dem, der har udvist interesse for din tidligere annonce.

Selvom at Facebook annoncering er mest interessant for virksomheder, så har det også sine fordele for private.

Facebook har gode muligheder for at målrette annoncering mod specifikke segmenter og personer. Det gør, at du som privatperson ikke bliver bombarderet med reklame som ikke har nogen relevans for dig.