Bedste gamingstole til din brætspilsaften

Brætspil har længe taget Danmark med storm. Flere brætspilscaféer er poppet op rundt omkring i landet, og danskerne køber brætspil som aldrig før. Boghandlerne har gjort masser af plads til de populære brætspil i butikkerne, mens flere butikker lever af blot at sælge brætspil. Der er altså ingen tvivl om, at danskerne har en kærlighed til brætspillene. Derfor vælger mange også at lave deciderede brætspilsaftner med venner og familie. Her hygges der med sjove og udfordrende brætspil, mens masser af snacks stilles på bordet.

Men brætspil kan snildt tage flere timer at spille, og derfor er det vigtigt, at deltagerne sidder godt. En god stol er nødvendig, for at deltagerne ikke oplever ubehag i ryggen. Mange vælger blot at bruge spisebordsstolene. Disse kan selvfølgelig bruges – men komforten er bedre i en decideret gamerstol. Vi guider dig her til de bedste gamerstole til din brætspilsaften.

Nordic Gaming Racer Gamer Stol

Må stolene gerne være relativt billige, men fortsat et godt køb, som du også kan anvende til gaming ved computeren efterfølgende, er Nordic Gaming Racer Gamer Stol et godt bud. Selvom prisen er billig, er der alligevel ikke gået på kompromis med komfort eller kvalitet. Designet er flot, mens der er stort fokus på ergonomi. Det betyder, at I kan sidde behageligt i stolen i timevis. Derudover har stolen en masse gode indstillinger, der gør, at du virkelig kan tilpasse komforten til den enkelte person.

Arozzi Monza Gamer Stol

Går du meget op i stolens udseende, bør du købe Arozzi Monza Gamer Stol. Udseendet tager inspiration fra racingsæder og er betrukket med syntetisk PU-læder. Dette materiale er yderst holdbart, og det er nærmest umuligt at slide det op. Kvaliteten af stolen er høj, hvilket både kan mærkes og ses. Komforten er nemlig også høj og blød med tykpolstrede ryglæn, sæde og armlæn. Sædet er ergonomisk formet, hvilket giver dig den optimale støtte.

Paracon Knight Gamer Stol

En prisvindende gamerstol er Paracon Knight Gamer Stol. Stolen har vundet Idényts læserpris i 2018 for at være vinderen af kategorien gamerstole. Det er en dansk produceret stol, som lægger vægt på ergonomisk komfort og lækkert design. Polstringen er generøs, og derfor bliver stolen ved med at være behagelig – også selvom du sidder og spiller brætspil i timevis. Ryggen er ekstra høj, mens nakkestøtten er justerbar. En lændepude medfølger stolen, hvilket altså øger komforten ekstra.

AKRacing Nitro Gaming Chair

Den sidste gamer-stol, der er er perfekt til brætspilsaftner, er AKRacing Niro Gaming Chair. Brandet er et af de mest kendte på markedet, og derfor er ergonomi selvfølgelig tænkt ind i stolens design. Stolen er med til at forbedre dit helbred, da den giver den optimale støtte. Dette gælder både god støtte til arme, skuldre, nakke, håndled og rygsøjle. Dertil er stolen lavet af bløde og dejlige materialer. Dette er ligeledes med til at give en god komfort, men det gør også stolen robust og slidstærk.

Har du brug for idéer til, hvilke spil I kan spille til den næste brætspilsaften, kan du få mange idéer på Brädspelsbloggen.