Astralis – årets bedste hold i e-sport

Vil du være en del af casino-verdenen eller er du mere gamer-typen?

E-sport og i særdeleshed e-sportsholdet Astralis har været på danskernes og mediernes læber i lang tid. Og dette er med god grund, for interessen for e-sport er større end nogensinde før, og folk strømmer til for at se det danske e-sportshold, Astralis, stryge til tops.

Danske Astralis har nemlig ved flere lejligheder vist, at de i højeste grad kan finde ud af at game på et yderst professionelt plan. Og dette gjorde de endnu en gang ved Esports Awards 2018, der blev afholdt i London d. 12. november. Her blev de kåret til årets bedste e-sportshold, hvilket betyder, at de ligger solidt på toppen af verdensranglisten.

Interessen for e-sport er steget massivt

E-sporten vinder i dag indpas i flere og flere sammenhænge – sociale som faglige. I dag kan du eksempelvis vælge e-sport som valgfag på flere folkeskoler, efterskoler og gymnasier, og det tyder i høj grad på, at e-sport som fænomen er kommet for at blive. Men hvad skal der egentlig til, for at man kan spille e-sport på niveau med de professionelle, såsom Astralis?

E-sportsverdenen går stærkt, og flere får øjnene op for dét at tjene penge på at game. Sats derfor højt, hvis du drømmer om at blive professionel gamer.

Start med gaming som en hobby

Der er ikke langt fra gaming til e-sport, men alligevel bør du, før du kaster dig ud i e-sport, starte i det små. Det vil sige, at du bør starte med at game og undersøge dine kompetencer inden for e-sportsverdenen. E-sport indeholder nemlig lige så mange grene som almindelig sportsgrene, og du er derfor heller ikke nødvendigvis god til dem alle. Øv dig, og begiv dig ud i gaming-verdenen, før du satser på en professionel karriere inden for e-sporten.

Hav udstyret i orden

Som andre sportsgrene kræver e-sporten ligeledes det rette udstyr. Det kan derfor være omfattende at kaste sig ud i e-sportsverdenen, men ikke desto mindre er dette væsentligt, da du således har de bedste forudsætninger for at blive bedre. En af de vigtigste ting er at have dit setup i orden. Det er her fordelagtigt, at man ikke går på kompromis med kvalitet og materiale, både når det gælder mus, tastatur, gamerstol og headset.

Der findes flere online udbydere af kvalitetssikret udstyr, som kan danne rammerne for din gaming. Hos Gaminglab.dk kan du blandt andet finde alt inden for gamingudstyr – både for nybegyndere og garvede gamere. Er du ny inden for gamerverdenen, skal du ikke tøve med at komme i gang. Gaminglab kan hjælpe dig gennem junglen af gamerudstyr, og du kan derfor med fordel kontakte dem, hvis du har spørgsmål.