5 gyldne tips til Google Adwords

Google adwords

Dette gæsteindlæg er forfattet af Casper Hessellund fra Adword-specialist.dk. Indlægget er henvendt til de gamere, der gerne vil i gang med at drive forretning, eller allerede har en forretning, og savner flere kunder.

Som gamer har du en fordel, når det handler om online markedsføring. De fleste gamere har nemlig en ret god teknisk forståelse, og det vil hjælpe dig med hurtigt at komme godt i gang med elementer som Google Adwords, Facebook annoncering og SEO.

Hvis du ønsker, at blive klogere på Google Adwords, så skal du bare læse videre eller besøge Adwords Specialist.

  1. Find hvilke søgeord du gerne vil komme frem på, og hvilke søgeord dine kunder søger efter
  2. Opsæt en kampagne på søgenetværket, shopping og remarketing på facebook
  3. Lav fangende annonce tekster, og vigtige bullet points der fanger de søgende
  4. Opsæt unikke underside links, som er relevant i forhold til det produkt markedsfører
  5. Følg op dine kampagner, og optimer ud fra de data du får i Google Adwords og Google Analytics

Et eksempel kunne være du søgte efter en gamer mus, de første 3-4 resultater du ser i Google er betalte annoncer. Har kunne du ligge hvis du sælger gamer muse som virksomhed. Men når man søger gamer mus, kommer der også billeder op med pris, brand og forhandler, dette er Google Shopping. Du har altså mulighed for at komme frem to steder på samme tid på Google når der søges efter f.eks. gamer mus. Men du betaler kun for den der bliver klikket på. Du betaler altså ikke for en visning, men kun når den søgende klikker på en af dine annoncer.

Hvis den besøgende så har været inde på din side, kan du opsætte remarketing/retargeting på Facebook. Det betyder at det produkt de har set på din hjemmeside, vil blive markedsført til dem på Facebook. Det er en facebook pixel du skal indsætte på din hjemmeside som gør dette, og så skal du bare opsætte det en gang i facebooks markedsførings værktøj og så kører det af sig selv. Ved at opsætte remarketing/retargeting på facebook, oplevet du utrolig billige konvertering og forbliver top of mind hos dine besøgende når de skal købe det produkt de har ledt efter.

Hvis dine konkurrenter laver ovenstående og du ikke gør, så går du glip af utrolig mange kunder. Ikke nok med du går glip af dem, så går de til dine konkurrenter hvis de er fremme med markedsføring på Google Adwords og Facebook. Dette var 5 tips som du kan arbejde videre med, ønsker du mere viden omkring det eller har brug for hjælp så kan du besøge min hjemmeside Adwords Specialist og læse meget mere omkring Google Adwords. Jeg er en Google Adwords Ekspert, der kan hjælper dig, og har de rette certificeringer og erfaring til at løfte din forretning.