Sikker gaming online til de mindste

Sikker gaming online til de mindste

I forbindelse med at vi i samfundet er blevet mere og mere digitaliseret er det blevet mere og mere normalt at børn og unge tilbringer tid på internettet. I takt med at computere og internettet blev mere tilgængelig for den almene dansker, begyndte underholdning på internettet også at udvikle sig i større grad. Nu bruger utrolig mange danske børn og unge deres tid på internettet hvor de gamer sammen med andre børn og unge fra alle verdensdele. Er du også bekymret for om det er sikkert?

 

Hvis du har børn, så kender du måske til bekymringerne omkring internettet, og om hvorvidt det er sikkert at dine børn har så meget adgang til internettet. For at sikre at dine dokumenter altid er beskyttede og dine børn samtidig sikkert kan game på nettet, kan du købe et antivirusprogram hos Northguard.dk.

 

Vi lever i et samfund hvor internettet spiller en stor rolle i vores liv, og hvor rigtig mange børn og unge dagligt anvender internettet. I den sammenhæng kan man risikere at blive angrebet af diverse virusser som befinder sig på nettet, og som kan beskadige dine dokumenter og din computers indhold.

 

Er du desuden bekymret for din og dine børns oplysninger og deres sikkerhed? Så kan et antivirusprogram også sikre at jeres oplysninger ikke er tilgængelige til nogle som ikke er blevet godkendt adgang. Hvis du har børn som tilbringer meget tid på internettet kan du altså sikre at de kan game sikkert på nettet.

 

Husk at have samtaler om online sikkerhed og opførsel

Når vi lever i en tid hvor der sker rigtig meget kommunikation online, og en stor del af børns sociale omgang også sker online er det vigtigt at vi også tager en snak med vores børn om hvordan man opfører sig online. Både for børnenes egen sikkerhed, men også af hensyn til andre børn.

 

Har du husket at tage en snak med dit barn om hvad man skal være opmærksom på når man agerer på internettet. Der kommer flere og flere sager op i medierne om unge mennesker der udnyttes af falske profiler, og børn og unge er udsat og er pludselig tilgængelige for mange mennesker på en hel ny måde. Derfor er det en hel ny social væremåde man skal lære at agere i, og det er forældres ansvar at gøre et forsøg for at få børn til at forstå at internettet er omfattende og til tider kan være farligt.

 

Derudover sker der utrolig meget mobning online, og det er som om at når man sidder bag en skærm, så forsvinder hæmninger og morale for mange mennesker. Derfor er det også vigtigt at man tager en snak med sit barn om opførsel overfor andre mennesker, både fysisk men også online.

 

Dog er det langt fra børn der er værst online, og mange ældre mennesker kunne også godt bruge en opsang om hvordan man kan tillade sig at opføre sig overfor hinanden selvom at man er online og sidder bag en skærm. Uanset hvad så kan børn og unge udsættes for meget online, og det er derfor vigtigt at de er rustet godt på.