Gaming stole er ikke kun til gamerværelset

Lær at bette dig til ekstra indtjening

Gaming stole er blevet en helt essentiel del af pakken, hvis man er hoppet med på gaming bølgen og derfor bruger mange timer på Fortnite, CS:GO og alt derimellem. Din ryg skal gerne holde hele livet, og det er derfor vigtigt at passe godt på den. Men behøves en gaming stol kun blive brugt til gaming? Ikke hvis du spørger os.

Den gode stol er vigtigst af alt

Heldigvis er komfort ikke kun noget, der bliver fokuseret på i gamerverden. Der er i stigende grad en tendens til, at folk har mere stillesiddende arbejde, og det er derfor vigtigt at have en god stol at sidde på. Ergonomiske kontorstole har præcis samme formål som gaming stole, du ser de professionelle Astralis spillere sidde på. Sådanne kontorstole forebygger ryg- og muskelskader, der kan forekomme, når man bruger mange timer foran skærmen.

Sådan en racer-inspireret gaming stol ser da meget fed ud, men synes kæresten nu også det? Hun er nok enig i, at du skal passe på ryggen, når du nu bruger så mange timer foran den computer. Men den stol passer altså ikke ind sammen med de lyserøde pyntepuder og den nye Kähler vase. Den skal være klassisk, enkel og stilet, og i hvert fald ikke skille sig helt ud fra resten af indretningen i jeres nye lejlighed.

En gaming stol, der ikke ligner den klassiske racer-inspireret gaming stol. Dem kan du finde en hel del af hos Lomax. De forhandler nemlig ergonomiske kontorstole af højeste kvalitet og helt klart i et design, der passer til både din og kærestens smag. Der findes endda ergonomiske kontorstole udviklet specielt til kvinder. Så har kæresten fået blod på tanden efter at have set Astralis spille, skal hun da ikke snydes for den bedste komfort, når hun nu skal til at prøve kræfter med CS:GO.

Gaming stolen, der passer til enhver indretning

Skal du på den anden side indrette det helt gennemførte mandeværelse, så har du sikkert samme billede i hovedet som os: En stor, lækker Chesterfield sofa og et stort flot skrivebord i mørkt egetræ. I det moderne mandeværelse skal der også være plads til gamercomputeren på det lækre skrivebord, det er klart. Forestil dig, hvor mange timer du kommer til at bruge på dit nye mandeværelse. Forestil dig så, hvor ondt i ryggen og lænden du ville få, hvis du sad i en billig kontorstol fra IKEA. Nok er designet en vigtig del på sådan et mandeværelse, men komforten er mindst lige så vigtig. Kan du se det for dig? En rigtig chefkontorstol i ægte, sort læder med et højt ryglæn.

Bruger du mange timer på studiet? Så kan en gaming stol også være perfekt til dig. Alle, der bruger meget tid med hovedet i bøgerne, kender til smerterne i ryggen efter en lang dag med hjemmelæsning. Du bor måske på et lille kollegieværelse eller i en lejlighed sammen med nogle venner. Med så lidt plads er det måske for voldsomt at have en stor gaming stol stående. Her ville en ergonomisk kontorstol være endnu bedre. Den fylder knap så meget og er samtidig ekstremt behagelig at sidde på, da du kan indstille den præcis efter din krop.