Biomutant anmeldelse

Er du vild med historierne, der finder sted i det postapokalyptiske samfund? Og var du også ellevilde over Kung Fu Panda, dengang den kom ud? Så er Biomutant det helt perfekte spil til dig. Biomutant er nemlig et Kung Fu eventyr i en postapokalyptisk verden, der har et unikt kampsystem, så du får mulighed for både at deltage i nærkamp, skyde dine fjender og benytte dig af dine mutantevner.

Biomutant udkommer den 25. maj 2021. Det er udviklet af Experiment 101 og bliver udgivet af THQ Nordic. Det er et action spil kombineret med rollespil, og det rammer en bred generel målgruppe, men vil finde sine superfans blandt de helt unikke med særlige interesser, hvorfor det nemt kan komme til at skabe et tæt spilsamfund.

Hvis du vil blive klogere på spillet, der foregår i dette helt unikke univers, kan du læse mere om det lige her. Du kan også vælge at læse flere spilanmeldelser hos ilmaisetpelit.io, der holder dig opdateret på de nyeste nyheder indenfor spilverden.

Sådan foregår spillet

Biomutant foregår som sagt i en postapokalyptisk verden, hvor Kung Fu er dit bedste våben mod de fjender, som du møder på dit eventyr.

Situationen er som følger: En epidemi er ved at ødelægge landet. Livets Træ bløder død fra rødderne. Stammerne er delt. Alt er kaos. Derfor er du nu den eneste, der kan definere verdens skæbne – er du i stand til at redde den, eller fører du den blot mod en endnu mørkere skæbne?

I løbet af spillet vil du lære nye former for Wung Fu, da du lærer fra de mestre, som du møder. På den måde får du hele tiden nye valgmuligheder, og der er altså ingen kamp, der vil være den samme.

Du er herre over dine egne evner

Spillet giver dig mulighed for at udvikle dit gameplay igennem omprogrammeringer af din genetiske kode. Det ændrer dit udseende, og det ændrer dine egenskaber.

I løbet af spillet vil du også blive udsat for både bioforurening og radioaktivitet, hvilket har indflydelse på dine mutationer og dit sind. Det bliver altså muligt at bruge psykiske mutation som telekinese, levitation og meget andet.

Du har også fuld frihed til at kombinere lige netop de dele, der passer bedst samme i din verden, og på den måde får du unikke hugge- og knusevåben, der passer til lige netop den måde, som du foretrækker at slås på.

Du kan også vælge at udstyre din figur med præcis det, som du har lyst til. Det inkluderer våben, men også gasmasker og ilttanke.

Sådan adskiller spillet sig fra lignende kampspil på markedet

Udviklerne bag Biomutant har taget en ny tilgang til det, som du normalt kender som krig og kamp i et spil. De har taget en helt ny tilgang til kamp i tredjeperson. Nærkampssystemet i Biomutant giver dig nemlig maksimal mulighed for at manøvre og en fuld bevægelsesfrihed. Dette har du samtidig med, at du stadig både kan skyde, gå i nærkamp og bruge evnerne fra dine mutationer.