Beskyt din gamerkrop mod slitage

Beskyt din gamerkrop mod slitage

Hvordan slider man på sin krop ved at spille?

Det kan måske lyde lidt overdrevet, at man skulle kunne ødelægge sin krop, bare ved at sidde stille og roligt og spille, men det er sandt. Det er selvfølgelig ikke noget der sker på en dag eller en uge. Det tager længere tid, men ikke så længe som man tror.

 

Sidder du i en forkert stilling i en længere periode, kan det have konsekvenser for din kropsholdning resten af dit liv. Hvem gider være krumrygget når de er 50, bare fordi man ikke har siddet korrekt i sin ungdom? Det er nok en fremtid som de fleste gerne vil undgå.

 

Men hvorfor slider det sådan på kroppen at sidde forkert? Det gør det af flere årsager. Sidder du meget ned bliver dine muskler slappe og det tager længere tid at bygge dem op igen. Når du sidder dårligt i en stol eller på sofaen, så krummer du rygsøjlen. Det har den ikke godt af.

Hvordan kan jeg beskytte min krop?

Den bedste måde du kan beskytte din stillesiddende krop, er at sidde i en god stilling. Få et bord der er i korrekt højde eller endnu bedre et, hvor du kan justere højden. Man siger, at det er en god ide hvis bordet kan hæves, så du i løbet af dagen kan tage perioder stående.

 

Udover det, betyder din stol også utrolig meget for din ryg og bens fremtid. Du bør forsøge at sidde med rank ryg og ikke hænge. Når du sidder rank så strækker du din rygsøjle ud og bruger samtidig dine muskler. Det styrker din rygs holdbarhed i længden.

 

Hvis du skaffer dig et hæve-sænke bord og du en gang imellem står op, så er der også kommet midler på markedet, hvor du kan forbedre din balance mens du spiller stående. Det kan være i form af en balanceplade, som du skal balancere på mens du står op.

Hvem har brug for at beskytte sin gamerkrop? 

Alle der har stillesiddende jobs eller hobbyer bør tænke på at styrke sin krop og i særdeleshed ryggen. Da man bruger mange timer om dagen på at sidde ned, er det en god ide at planlægge gåture regelmæssigt, så man får rørt sig lidt.

 

Det kan være svært at få en gamer til at rejse sig fra stolen og gå ud og røre sig, men hvis man tænker bare en smule på sin fremtid, så er det virkelig en god ide. Få rørt dig 30 minutter om dagen og så har du resten af tiden til at spille.

 

Du kan på messutjatalot.fi læse mere om hvem der har brug for at tage dette til sig, da de har artikler om diverse igaming råd.

Hvordan får jeg råd til disse midler?

Hvis du har overskud til at holde pause fra dine spil en gang imellem, kan du få lidt mere indblik i sportens verden hos sportsbonus.net. Det kan endda være du udvikler lysten til selv at gå i gang med en sportsgren, der kan hjælpe med at styrke din krop.