Tjen penge bag computeren

Lær at bette dig til ekstra indtjening

Kan du godt tænke dig at arbejde hjemmefra bag computeren? Så har du faktisk flere forskellige muligheder, nogle lettere at komme i gang med at andre.

Den åbenlyse er naturligvis at leve af at være professionel gamer. Det er ikke umuligt, at arbejde hen imod, men den kan dog være en anelse svær. Er det din drøm at blive professionel gamer, så synes jeg bestemt, at det er noget du skal forfølge.

Men i mellemtiden vil jeg præsentere dig for alternative muligheder. Muligheder der gør det muligt for dig at arbejde hjemmefra på din computer.

Tekstforfatter

Tekstforfatter er en god mulighed. Der er stor efterspørgsel på tekstforfattere, og du har kan forholdsvist nemt komme i gang med tekstforfatning. Det kræver blot, at du kan finde ud af at formulere dig skriftligt.

Som online tekstforfatter skal du producere alt lige fra webtekster, produktbeskrivelser, pressemeddelelser, linkbuilding artikler mm.

Du kan tage et kig på forskellige tekstbureauers hjemmesider, så kan du hurtigt finde ud af de forskellige skrivestile alt efter hvilken type tekstopgave du skal varetage.

Som tekstforfatter vil du typisk have mulighed for at tjene mellem 15 øre til 35 øre pr. ord. Det er vidt forskelligt, hvor meget et at tekstbureauerne betaler deres ansatte. Men 20 øre pr. ord vil være en rigtig fin startløn som tekstforfatter. Når du bliver øvet i at skrive, er det ikke umuligt, at du nogle gange kan tjene op til 200,- kr. i timen.

Amino freelancer

Har du skills indenfor eksempelvis webudvikling, design eller søgemaskineoptimering, så kan du tjene penge på Amino Freelancer.

Hos Amino Freelancer kan du oprette en profil og begynde at byde på forskellige opgaver, som du har mulighed for at løse.

På din brugerprofil fortæller du om dine kompetencer. Du kan eventuelt lave en hjemmeside, hvor du fortæller om dig selv, og viser tidligere ting du har lavet. Det skaber god tryghed hos kunden.

Start en webshop

Du kan også vælge at starte din egen webshop. Du behøves nødvendigvis ikke starte op med at kæmpe varelager – start med et par enkelte produkter.

Du kan også vælge at forhandle digitale produkter i din webshop, på den måde slipper du for lager og logistik arbejde.