Gadgets og tilbehør

gadgets

Mange gamere er helt tosset med de nyeste gadgets, tilbehør og ekstra udstyr, og vi bruger gerne mange penge på det helt rigtige.

Som et godt ordsprog lyder: “Du må aldrig gå ned på udstyr”.

Gaming udstyr

Gaming udstyr er og bliver den bedste form for udstyr. Som dedikerede gamer er mulighederne mange, hvis der skal opgraderes.

Specielt gamer stole har oplevet stor popularitet de seneste par år. Det skyldes naturligvis væksten indenfor esport.

Generelt er der sket en stigning indenfor salget af alt gamer udstyr.

Mobiltilbehør

Mobiltilbehør er næsten et must for de fleste. Vi har mobilen på os konstant og bruger den hver eneste dag, derfor giver det god mening at passe godt på den.

Med tilbehør til mobilen er der også mulighed for at pimpe telefonen lidt op. Der er f.eks. lavet super mange fede covers til telefoner.

Mobilcoveret tjener 2 funktioner:

  • Design
  • Beskyttelse

Du har muligheder for at få mange forskellige covers i forskellige design, som er lavet af forskellige materialer. De typiske materialer er læder, silikone og plast. Hvert materiale giver sit eget unikke særpræg til telefonen.

Udover at et mobilcover ser godt ud, så beskytter det også din telefon mod slag og ridser. Smartphones er små computere, og de koster en del. Derfor kan det godt betale sig at passe godt på dem.

Covers til iPhone

Er du den heldige indehaver af en iPhone, så er der mange muligheder, når det kommer til covers. iPhones er de mobiler, hvor der sælges flest covers i Danmark.

Det skyldes naturligvis at iPhone er super populære i Danmark, og resten af verden for den sags skyld.

Så uanset om det drejer sig om et cover til iPhone 5, 6 eller 7 så har du gode muligheder for at finde et, som falder i din smag.

Powerbanks

Powerbanks er blevet utroligt populære i de seneste år. Vi bruger vores smartphones meget, og batterierne er stadig ikke helt der, hvor de byrde være. Selvom det hjælper på det. Specielt iPhone 7 har fået en væsentlig forbedring, når det kommer til batterilevetid.

Det praktiske ved powerbanks er at du er sikret mange mobilopladninger, når du er på farten. Så behøves du ikke bekymrer dig om at finde en stikkontakt. Er du på festival eller naturferie er opladningsmulighederne ikke de bedste – så powerbanks er specielt velegnet i disse tilfælde.

Droner

Droner fåes i mange størrelser og mange forskellige prisklasser. En drone er et suverænt stykke legetøj til drengerøven.

Du kan få droner som koster et par hundrede kroner og droner som koster mange tusinde kroner.

Der er naturligvis en væsentlig forskel på funktioner og kvalitet på en drone som koster 500,- kr. og en som koster 50.000,- kr.

Men køber du en til et par tusinde, så har du en fed gadget, som du kan have stor glæde af.