Blog

Optimer dine vinderchancer når du gamer

Hvis du elsker at bruge en masse tid foran computeren på at game og spille online spil, så ved du også hvor vigtigt det er, at sidde godt. Mange timer foran din computer i en ubekvem stilling giver ofte en følelse af at have været ramt af influenza i flere uger. Måske tænker du ikke … Læs videre “Optimer dine vinderchancer når du gamer”

Facebook – the perfect platform

Facebook er en interessant platform med rigtig mange forskellige muligheder, både for private og virksomheder. I dette indlæg vil vi gennemgå nogle af de mest populære muligheder på Facebook: Spil Sociale relationer Facebook annoncering Spil Mange mennesker nyder at spille nogle af de mange forskellige spil på Facebook. Nogle af de mest populære er: Farmville … Læs videre “Facebook – the perfect platform”

Naturen, den vedvarende energi

I dag skal vi drøfte noget helt andet end gaming – nemlig vedvarende energi som teknologi. Vedvarende energi kan komme i mange forskellige former. Vor tids mest eftersøgte energikilde bliver stadig udforsket. Herhjemme i Danmark er vindenergi det mest normale, da 30 procent af vores vedvarende energi kommer fra vindmølleparker. Man arbejder hele tiden på … Læs videre “Naturen, den vedvarende energi”

5 gyldne tips til Google Adwords

Dette gæsteindlæg er forfattet af Casper Hessellund fra Adword-specialist.dk. Indlægget er henvendt til de gamere, der gerne vil i gang med at drive forretning, eller allerede har en forretning, og savner flere kunder. Som gamer har du en fordel, når det handler om online markedsføring. De fleste gamere har nemlig en ret god teknisk forståelse, … Læs videre “5 gyldne tips til Google Adwords”

Bitcoins and gamers – a match made in heaven

Sidder du godt? Bliv bare siddende. Med bitcoins kan du nemlig klare dine transaktioner digitalt – siddende foran din computer. Jeg ved det godt. At blive afbrudt i et spil med vennerne er pisseirriterende. Hørebøfferne sidder, som de skal, du har købt chips og cola nok til en hel weekend i cyberspace sammen med vennerne. … Læs videre “Bitcoins and gamers – a match made in heaven”